اعتراض به مالیات یا دادرسی مالیاتی

اعتراض به مالیات یا دادرسی مالیاتی

اگر شما هم از کسانی هستید که اعتراض به مالیات خود دارند باید بدانید که این مسئله در فرایندی به نام دادرسی مالیاتی رسیدگی می‌شود. در سال‌های اخیر و با رویکرد جدید دولت مبنی بر اخذ مالیات واقعی و جلوگیری از فرار مالیاتی توسط اصناف گاه ممکن است در محاسبه مالیات زیاده‌روی یا اشتباه صورت گیرد. به‌همین علت قانون‌گذار راه را برأی اعتراض مؤدی (فردی که مالیاتی برأی وی معین شده است) به مالیات مشخص شده باز گذاشته است که این پروسه دادرسی مالیاتی نامیده می‌شود.
به این‌ معنی که وقتی برگ تشخیص مالیات یا برگه مطالبه مالیات بر عملکرد سال مالی یک مؤدی به‌عنوان یک شخص حقیقی یا حقوقی (یک شرکت یا شخص با یک سمت خاص) صادر و به‌ وی ابلاغ شد ممکن است مؤدی به میزان مالیات و محاسبه آن معترض باشد و خواهان رسیدگی در دادرسی مالیاتی شود.

در کل مالیات اشخاص (چه حقیقی و چه حقوقی) یا بر اساس اظهار خود مؤدی تعیین می‌شود یا اگر مؤدی درآمد خود را به هر دلیلی اظهار نکرده باشد مالیات وی به‌صورت برآوردی تعیین و برگه تشخیص برایش صادر می‌شود.

تفاوت برگ مطالعه و برگ تشخیص مالیاتی در اعتراض به مالیات چیست؟

ماهیت برگ مطالبه و برگ تشخیص مالیاتی یکی است با این تفاوت که وقتی مؤدی، مکلف به کسر و پرداخت مالیات شخص دیگری است یا در مواردی که نیاز به رسیدگی از سوی سازمان امور مالیاتی نیست به جای برگ تشخیص مالیاتی، برگ مطالبه برأی وی صادر می‌شود.

اعتراض به مالیات در سازمان امور مالیاتی کشور
دادرسی مالیاتی در سازمان امور مالیاتی

اعتراض به مالیات چند شکل دارد؟

گاه مؤدی به میزان مالیات معترض است و گاه به شیوه ابلاغ مالیات. در این حالت ممکن است که دادرسی مالیاتی از هیئت حل اختلاف مالیاتی ماده 216 ق.م.م (قانون مالیات مستقیم) معروف به 216 شروع شود. 

اعتراض به ابلاغ می‌تواند به این‌‌ جهت باشد که مؤدی ادعای این را دارد که مالیات اشتباهاً به نام وی تعیین شده و این مالیات متعلق به وی نیست. گاه اعتراض به مالیات می‌تواند به نحوه پرداخت آن باشد نه مبلغ و میزان مالیات و مؤدی خواستار پرداخت مالیات با شرایط ویژه باشد. 

 

انواع ثبت اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی و نحوه اعتراض به مالیات به مطالبه مالیات

  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات عملکرد شرکت‌ها و اشخاص حقوقی
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات صاحبان مشاغل
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات اجاره
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات بر ارث
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات نقل و انتقال
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات سرقفلی
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات بر درآمد اتفاقی
  • اعتراض به برگ تشخیص مالیات حقوق

انواع اعتراض به  برگ مطالبه مالیات

  • اعتراض به برگ مطالبه مالیات بر ارزش افزوده
  • اعتراض به برگه مطالبه جرایم مالیاتی موضوع ماده 169 ق.م.م
  • اعتراض به برگه مطالبه مالیات خوروهای لوکس
  • اعتراض به برگه مطالبه مالیات خانه های لوکس
  • اعتراض به برگه مطالبه مالیات خانه‌های خالی
  • اعتراض به برگه مطالبه مالیات تکلیفی اجاره (موضوع تبصره 9 ماده 53 ق.م.م)
  • اعتراض به برگه مطالبه مالیات تکلیفی اشخاص خارجی (موضوع ماده 107 ق.م.م)

اعتراض به مالیات چند وقت مهلت دارد و چه مراحلی دارد؟

در اصل مؤدی یک ماه یا 30 روز فرصت دارد تا اعتراض به مالیات تشخیص داده شده ثبت کند. این اعتراض در مرحله اول وارد هیئت 238 ق.م.م یا توافق با رئیس امور مالیاتی می‌شود. اگر توافق با رئیس امور مالیاتی صورت نگرفت مرحله بعد اعتراض به مالیات ورود به هیئت حل اختلاف بدوی است.

اعتراض به مالیات در هیئت حل اختلاف بدوی و هیئت حل اختلاف تجدیدنظر

ممکن است در پروسه رسیدگی اعتراض به مالیات مؤدی توافق و رضایت مؤدی حاصل نشود. در صورت نبود رضایت از رأی هیئت حل اختلاف بدوی، مسئله به هیئت حل اختلاف تجدیدنظر می‌رود. در روند اعتراض به مالیات در صورت عدم رضایت از حکم هیئت حل اختلاف تجدیدنظر، امکان طرح شکایت مسئله در شورأی عالی مالیاتی یا همان 251 مطرح خواهد شد.

اعتراض به مالیات عملکرد

مرحله بعدی اعتراض به مالیات در شورأی عالی مالیاتی (هیئت ماده 251 ق.م.م)

در صورت نتیجه بخش نبودن اعتراض به مالیات در مراحل قبلی، مرحله بعدی اعتراض به مالیات ظرف 2 ماه در شواری عالی مالیاتی خواهد بود.

البته آراء صادره توسط هیئت تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست ولی گاهی ممکن است در جریان رسیدگی مقررات قانونی درست اجرا نشده یا موارد اعتراض به طور کامل رسیدگی نشده باشد (نقص قانون یا نقص رسیدگی) در چنین مواردی مراجع عالی برأی فرجام خواهی، مرجع صلاحیت‌دار جهت رسیدگی به اعتراض به مالیات مؤدیان و ادارات امور مالیاتی خواهند بود که طرفین دعوا اعم از مؤدی یا ادارات امور مالیاتی بتوانند طرح شکایت نمایند.

در قانون مالیات‌های مستقیم شورأی عالی مالیاتی عهده‌دار رسیدگی به مرحله فرجام‌خواهی است و آراء قطعی هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی قابل‌ اعتراض به شورأی عالی مالیاتی می‌باشد. 

طبق مقررات ماده 251 ق.م.م مؤدی یا اداره امور مالیاتی می‌توانند ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ رأی قطعی هیئت حل اختلاف مالیاتی به استناد عدم رعایت قوانین و مقرات موضوعه یا نقص رسیدگی، با اعلام دلایل کافی به شورأی عالی مالیاتی شکایت و نقص رأی و تجدید رسیدگی را درخواست نمایند.

با این اوصاف اگر در مرحله شورای عالی مالیاتی هم رضایت مؤدی کسب نشد مؤدی می‌تواند موضوع را به هیئت ماده 251 مکرر احاله دهد.

هیئت موضوع ماده 251 مکرر ق.م.م چیست؟

به وزیر امور اقتصادی و دارایی اجازه داده شده است درصورت احراز غیر عادلانه بودن مالیات‌های قطعی شده که در مرجعی دیگری قابل طرح نباشد، به منظور تجدید رسیدگی به هیئت سه نفره منتخب خود احاله نماید که به آن 251 مکرر گفته می‌شود.

این مرحله پس از شورای عالی مالیاتی (هیئت 251) است که مؤدی از حکم صادره آن راضی نیست و قصد ادامه دعوا را دارد. لذا حکم قطعی شده اما باز هم برای احقاق حق و برقراری عدالت مؤدی در هیئت 215 مکرر موضوع را پیگیر می‌شود.

در چه صورت پرونده به هیئت ماده 251 مکرر ق.م.م می‌رود؟

  • مالیات قطعی شده باشد.
  • در مرجع دیگری قابل طرح نباشد (دیوان عدالت اداری از این شرط مستثنی است).
  • ادعای غیرعادلانه بودن مالیات مستند به مدارک و دلایل کافی باشد.
  • طرح شکایت مورد موافقت وزیر امور اقتصادی دارایی واقع شود.

دیوان عدالت اداری آخرین مرجع رسیدگی به اعتراض به مالیات مؤدیان

اگر مسئله اعتراض به مالیات در داخل دستگاه مالیاتی کشور قابل رفع و رجوع نباشد لاجرم باید مشکل را از طریق رأی قضایی دنبال کرد. 
به‌همین دلیل موضوع باید در دیوان عدالت اداری دنبال شود. در دیوان عدالت اداری که مرجع رفع اختلاف بین اشخاص حقیقی و حقوقی و ادارات و سازمان‌های دولتی است، امکان ابطال رأی هیئت‌های حل اختلاف و بدوی و تجدید نظر و شورای عالی مالیاتی و در نهایت 251 مکرر در سازمان امور مالیاتی می‌باشد. 
محاسبه مالیات

اما دیوان عدالت اداری توان یا صلاحیت تعیین میزان مالیات را ندارد. بنابراین در صورت ابطال رأی سازمان امور مالیاتی در پرونده اعتراض به مالیات، موضوع برأی بررسی مجدد باید به سازمان امور مالیاتی ارجاع شود تا تصمیم‌گیری دوباره در این زمینه انجام شود.

در هیأت‌های حل اختلاف مالیاتی چند نفر حضور دارند؟

در هیئت‌های رسیدگی به اعتراض به مالیات مؤدیان سه‌ نفر به نمایندگی از سه نهاد و شخص حضور دارند:

نفر اول: نماینده سازمان امور مالیاتی

نفر دوم: قاضی بازنشسته یا حقوق‌دان

نفر سوم: سومین نفر را مؤدی می‌تواند انتخاب کند که البته باید همزمان با اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی یا مطالبه، اینکار انجام شود وگرنه در مراحل بعدی، حق انتخاب ندارد.

پیشنهاد ما برأی انتخاب این نماینده از جامعه مشاوران رسمی مالیاتی به دلیل تخصص حرفه‌ای مالیاتی آن‌ها می‌باشد.

به چه شکل از خدمات دادرسی مالیات استفاده کنیم؟

در فرایند اعتراض به مالیات و دادرسی مالیاتی می‌توان به چند شکل از خدمات دادرسی مالیاتی استفاده کنیم. در زیر به بررسی چند نمونه از آن می‌پردازیم:

مشاوره اعتراض به مالیات یا دادرسی مالیاتی

گاه مؤدی نیاز به مشاوره برأی اعتراض به مالیات خود دارد که در این حالت مشاور امور مالیاتی از وی مستندات و مدارک مورد نیاز را مطالبه و مطالعه خواهد کرد. سپس با مطالعه مستندات لازم نظر کارشناسی جهت پروسه دادرسی مالیاتی به مؤدی داده می‌شود تا وی شخصاً اقدام به اعتراض به مالیات خود کند.

لایحه نویسی برأی اعتراض به مالیات

گاه مؤدی مالیاتی در مراحل اعتراض به مالیات و جهت ارائه دفاعیه در هیئت‌های حل اختلاف نیاز به یک متن دفاعیه تحت عنوان لایحه دارد. در این حالت پس از ارائه شواهد و مستندات لازم به مشاور امور مالیاتی از وی درخواست نگارش لایحه برأی درج در پرونده اعتراض به مالیات خود می‌کند.

وکیل مالیاتی یا  مشاور رسمی مالیاتی کیست؟

اگر دادرسی مالیات روندی زمانبر و نیازمند تخصص باشد و شانس کاهش مالیات و میزان مالیات آن‌قدر باشد که استخدام یک وکیل مالیاتی صرفه داشته باشد، مؤدی می‌تواند کل فرایند دادرسی مالیاتی خود را به یک فرد خبره و آگاه به قوانین مالیات و حسابرسی بدهد. 

این وکیل مالیاتی یا به عبارت درست‌تر یک مشاور رسمی مالیاتی با حضور در هیئت‌های حل اختلاف مانند یک وکیل دادگستری به نمایندگی از مؤدی در هیئت‌های دادرسی مالیاتی حضور یافته و از وی دفاع به‌عمل می‌آورد. در این حالت کل پروسه اعتراض به مالیات و دفاع از مؤدی از لایحه‌نویسی تا دفاع در هیئت برعهده وکیل می‌باشد. 

وکیل مالیاتی باید از یک‌سو به قوانین حوزه مالیات مسلط بوده و از طرفی به فنون حسابرسی و مدیریت مالی تسلط، تخصص و دانش کافی داشته باشد. 

 

گرچه یک وکیل مالیاتی مانند وکیل دادگستری است مشاور رسمی مالیاتی وکیل مودی می‌باشد ولی برخلاف یک وکیل دادگستری نیازمند اخذ پروانه وکالت از کانون وکلا نیست. بلکه و صرفاً با دریافت وکالتنامه از سوی مؤدی می‌تواند به نمایندگی از طرف وی در هیئت‌های یادشده حضور یافته و در روند اعتراض به مالیات به دفاع از موکل یا مؤدی مالیاتی خود بپردازد.

براساس ماده (۲۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده جهت تسهیل و فرهنگ‌سازی امر پرداخت مالیات و دفاع از مؤدیان و برعهده گرفتن خدمات اداری سازمان‌ها و نهادها و شرکت‌ها و اشخاص در زمینه مالیات، نهادی به نام «جامعه مشاوران‌ رسمی مالیاتی ‌ایران» تأسیس شده تا با عضوگیری از بین متخصصان در این امر به‌عنوان مشاور و وکیل امور مالیاتی مؤدیان حقیقی و حقوقی خدمات دهند.

کلیه مراجع دولتی مکلفند پس از ارائه برگه نمایندگی معتبر از سوی مشاوران مالیاتی عضو جامعه، در حوزه وظایف قانونی خود و در حدود مقررات مالیاتی با آنان همکاری کنند. در اصل شما باید از بین اعضای جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران فردی را به‌عنوان مشاور و وکیل خود انتخاب کنید.

هیئت های حل اختلاف مالیاتی موارد خاص

علاوه بر هیئت حل اختلاف مالیاتی بدوی و تجدید نظر موضوع مواد 244 و 247 ق.م.م که رسیدگی به اعتراضات ناشی از برگ تشخیص و مطالبه مالیات را در دومرحله بدوی و تجدید نظر برعهده دارند، تعدادی از موارد اختلاف در مالیات‌ها و جریمه‌ها که منتج به صدور اوراق تشخیص مالیاتی یا اوراق مطالبه نمی‌گردد مرجع رسیدگی و حل اختلاف آنها، در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی موارد خاص می‌باشد:

گاه در پاره‌ای از موارد (که معاملات موضوع فصل چهارم از باب دوم مثل مالیات بر ارث و همچنین فصول اول و ششم باب سوم مثل املاک و درآمد اتفاقی که در دفتر اسناد رسمی صورت می‌گیرد) دفاتر اسناد رسمی مکلف به استعلام از اداره امور مالیاتی می‌باشند.

اداره امور مالیاتی می‌بایست پس از وصول بدهی‌های مالیاتی مربوط به مورد معامله از مؤدی ذی‌ربط، گواهی انجام معامله صادر نماید. چنانچه میزان مالیات مشخصه مورد اختلاف باشد، اعتراض به مالیات خارج از نوبت در مراجع حل اختلاف مالیاتی رسیدگی خواهد شد. این یکی از موارد خاص اختلاف مالیاتی می‌باشد.

مهلت اعتراض به شورأی عالی مالیاتی آیا تغییر کرده است؟

با اجرایی شدن قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده از 13 دیماه 1400 تغییراتی در دادرسی مالیاتی ایجاد شده است و از جمله این تغییرات تغییر مهلت اعتراض به شورأی عالی مالیاتی از یک ماه به دو ماه و امکان اعتراض به برگ تشخیص ارزش افزوده به شورأی عالی مالیاتی می‌باشد.

نحوه اعتراض به برگ تشخیص مالیات

این اعتراض باید در نامه‌ای توسط مؤدی ارائه شود. در این نامه مؤدی خلاصه‌ای از اعتراض خود را به سازمان امور مالیاتی ارائه داده و برأی اثبات ادعای خود باید از مدارک و اسناد ضمیمه شده استفاده کند.

در بخشی از این نامه اطلاعات شخصی افراد حقیقی یا حقوقی و در بخش دیگر معمولا اطلاعات مربوط به مساله یا مشکل پر می‌شود.

چند نکته مهم قبل از ثبت اعتراض به مالیات برگ تشخیص یا مطالبۀ مالیات

مهلت اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی و مطالبه مالیات، 30 روز از تاریخ ابلاغ است.(اگر ابلاغ واقعی باشد)

در متن اعتراض به هیچ عنوان از کلمات ناشایست و غیرحرفه‌ای استفاده ننمایید.

مطابق تبصره ماده 239 ق.م.م، چنانچه ابلاغ، به صورت قانونی صورت گیرد و مؤدی ظرف 30 روز به آن اعتراض ننماید، در حکم معترض شناخته شده و حوزه مالیاتی مکلف است پرونده وی را به هیئت حل اختلاف مالیاتی بدوی ارسال کند.

 

نوشتن اعتراض به مالیات

مطابق ماده 444 قانون آیین دادرسی مدنی چنانچه روز آخر موعد اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی یا مطالبه مالیات، مصادف با روز تعطیل ادارات باشد، آن روز به حساب نمی‌آید و روز آخر موعد، روزی خواهد بود که ادارات بعد از تعطیل یا رفع مانع باز می‌شوند.

مطابق ماده 445 قانون آیین دادرسی مدنی موعدی که ابتدای آن تاریخ ابلاغ یا اعلام ذکر شده است، روز ابلاغ و اعلام و همچنین روز اقدام جزء مدت محسوب نمی‌شود.

مطابق تبصره بند 5 دستورالعمل دادرسی مالیاتی مؤدیان مالياتی كه اعتراض خود را از طريق پست سفارشی ارسال می‌نمايند، تاريخ تسليم اعتراض به پست، تاريخ تسليم به مرجع مالياتی ذيربط محسوب می‌گردد

 
 

نحوه ابلاغ قانونی و واقعی در سیستم الکترونیکی جدید

ابلاغ در اصطلاح مالیاتی، عبارت است ازمطلع ساختن مؤدی از مفاد اوراق تشخیص، مطالبه یا قطعی، طبق تشریفات قانونی.

ابلاغ واقعی از چه زمانی است؟

تاریخ رؤیت اوراق مالیاتی توسط مؤدی، طی بیست روز از زمان بارگذاری در حساب کاربری، تاریخِ ابلاغ به مؤدی محسوب می‌شود. تاریخ و زمان رؤیت اوراق مالیاتی و سایر جزئیات در سیستم ذخیره شده و کلیه آثار ابلاغ واقعی به آن مترتب است. ورود به حساب کاربری و رؤیت اوراق مالیاتی به منزله رسید ابلاغ الکترونیکی است.

ابلاغ قانونی از چه زمانی است؟

خودداری از مراجعه به حساب کاربری، ظرف مدت بیست روز از تاریخ بارگذاری اوراق مالیاتی، در حکم استنکاف از گرفتن اوراق مالیاتی بوده و روز بیست و یکم به عنوان تاریخ ابلاغ قانونی محسوب می‌گردد. چنانچه روز بیست و یکم با تعطیلات رسمی یا عمومی مصادف شود، اولین روز بعد از تعطیلات مزبور، به عنوان روز ابلاغ در نظر گرفته می‌شود.

دو نکته مهم در نوشتن متن اعتراض به مالیات

در متن اعتراض به مالیات، موارد اعتراض را به‌صورت کلی بنویسید اما بعداً در لایحه دفاعیه، این موارد را به‌صورت دقیق ذکر کنید.

هدف ما در متن اعتراض این است که سازمان امور مالیاتی را مطلع سازیم که نسبت به میزان مالیات تعیین شده معترض هستیم و در مراجع بعدی، دفاع خود را انجام می‌دهیم.

آیا متن اعتراض به مالیات با لایحه دفاعیه تفاوت دارد؟

بله، در متن اعتراض، باید به موارد اعتراضی به صورت مختصر اشاره شود ولی در لایحه دفاعیه، موارد اعتراضی باید به صورت دقیق اشاره و به مواد قانون و مقررات مربوط اشاره گردد.

ثبت اعتراض به مالیات از چه راهی انجام می‌شود؟

ثبت اعتراض به مالیات به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی صورت می‌پذیرد.

 
نمونه نامه اعتراض به مالیات

نمونه متن لایحه اعتراض به مالیات (اعتراض به برگ تشخیص مالیات عملکرد)

اداره محترم امور مالیاتی غرب / شمال / جنوب / شرق استان تهران
موضوع: درخواست رسیدگی مجدد مالیات عملکرد سال ……
باسلام
احتراماً، باعنایت به برگ تشخیص عملکرد سال …… به شماره …… مورخ …… و نظر به دریافت مبانی تشخیص به استحضار می‌رساند، مواردی در برگ تشخیص به شرح ذیل لحاظ نگردیده است که مستدعی است دستور فرمائید در صورت امکان، مجدداً مورد رسیدگی قرار گیرد.
1- مبلغ ….. ریال از ……
نکته: موارد اعتراضی در هر بند به صورت جداگانه توضیح داده شود.

دانلود نمونه متن لایحه اعتراض به مالیات در برگه تشخیص مالیات 

برای دانلود نمونه این متن اینجا را کلیک کنید.

نمونه متن اعتراض به شورأی عالی مالیاتی

توجه داشته باشید برای نزدیک کردن مطلب به ذهن شما برخی موارد به شکل مثال در این نمونه متن (مانند آسفالت و خرید اجناس دفتری و…) آورده شده است. منظور در اینجا این است که باید موارد مختص شرکت خود را جایگزین این موارد کنید:

ریاست محترم شورأی عالی مالیاتی

با سلام

احتراماً، با عنایت به برگ قطعی مالیات عملکرد سال …… به شماره …… مورخ …… (به موجب رأی هیئت حل اختلاف – هیئت تجدید نظر به شماره ……) مراتب ذیل را به استحضار می‌رساند مواردی در رأی هیئت حل اختلاف – هیئت تجدید نظر به شرح ذیل لحاظ نگردیده است که مستدعی است دستور فرمائید در صورت امکان، مجدداً مورد رسیدگی قرارگیرد:

۱-در مورد اصل مالیات قطعی برأی سال …… نظر به اینکه هیئت حل اختلاف در تشخیص و محاسبه میزان مالیات، دچار خطا و اشتباهات محاسباتی شده و اقلامی از موارد مورد اعتراض به برگ تشخیص (برگ تشخیص عملکرد سال …… به شماره …… مورخ …… و گزارش رسیدگی ضمیمه را لحاظ ننموده است  نسبت به بررسی و اصلاح مورد مذکور مساعدت های لازم را مبذول فرمایید

۲- لازم به ذکر است موارد مورد اعتراض برگ تشخیص سال …… که در هیئت حل اختلاف بررسی و مورد قبول آن هیئت محترم قرار گرفته بود اما در محاسبات اصل مالیات منظور نگردیده جهت بررسی مجدد به استحضار می‌رساند:

الف) مبلغ …… میلیون ریال از هزینه های استهلاک  قالبهای ریخته گری شرکت به علت عدم ارائه مستندات غیر قابل قبول اعلام گردیده، در حالی که صورت ریز دارایی ثابت شرکت به همراه محاسبات استهلاک طبق ماده ۱۴۹٫ق.م.م وجود داشته و به آن سازمان محترم ارائه شده و مورد قبول قرار گرفته است در حالی در هیئت بدوی فقط قسمتی از مبلغ در نظر گرفته شده است. (تمام موارد مربوط به استاندارد ۱۱ حسابداری ایران نیز رعایت گردیده است).

ب) با توجه به بررسی های صورت گرفته ، اختلاف اعلام شده جدول گردش مواد و گزارش بهای تمام شده کالا به مبلغ  …… میلیون ریال در گزارش اقلام غیر قابل قبول مالیاتی  از نظر این شرکت صحیح نمی باشد و با توجه به اینکه جدول گردش مواد بر اساس استانداردهای آن سازمان محترم تهیه شده و از نظر محاسباتی نیز مغایرتی با اظهارنامه ابرازی ندارد خواهشمند است و در هیئت تجدید نظر مورد قبول قرارگرفته است  نسبت به حذف مورد مذکور از هزینه های غیر قابل قبول مالیاتی به‌صورت کامل مساعدت گردد.

ج) مبلغ …… میلیون ریال از هزینه های شرکت به علت شناسایی دارایی در هزینه غیر قابل قبول مالیاتی لحاظ گردیده است که لازم به ذکر است مبلغ …… میلیون ریال از هزینه های  مذکور بابت هزینه آسفالت کاری شرکت می‌باشد که با توجه به استیجاری بودن ملک شرکت شناسایی مبلغ فوق در حساب دارایی  صحیح نمی باشد و همچنین مبلغ …… میلیون ریال از هزینه مذکور بابت خرید کازیو ، ست رومیزی و… می‌باشد که با توجه ماهیت جنس، مبلغ و آیین نامه اموال شرکت، به درستی در هزینه های طی دوره شناسایی گردیده است. شایان به ذکر است که مستندات موارد مزبور به طور کامل ضمیمه اسناد حسابداری می‌باشد.

د) مبلغ …… میلیون ریال از مجموع هزینه‌های عملکرد سال …… طبق ماده …… ق.م.م برگشت داده شده،که برخی از موارد آن  کاملا در راستای فعالیت و تولید شرکت بوده و دارأی اسناد و مدارک مثبته نیز می‌باشد لذا خواهشمند است  باتوجه به انطباق موارد مذکور با قوانین مالیاتی نسبت به  بررسی مجدد دستورات مقتضی را صادر فرمایید.

ه) مبلغ …… میلیون ریال از هزینه های آبکاری شرکت به علت عدم ارائه فاکتور برگشت خورده در حالی که مستندات آن به طور کامل ضمیمه اسناد حسابداری مربوطه می‌باشد همچنین مفاده ماده …… قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز به طور کامل رعایت گردیده است.

دانلود نمونه متن اعتراض به شورای عالی مالیاتی

برای دانلود متن اعتراض به شورای عالی مالیاتی اینجا را کلیک کنید. 

کلمات مرتبط با اعتراض به مالیات

متن اعتراض به مالیات، اعتراض به مالیات سرقفلی، نمونه لایحه اعتراض به مالیات عملکرد، نمونه نامه اعتراض به رای هیات بدوی مالیاتی، اعتراض به مالیات، “مدت اعتراض به آراء مالیاتی در دیوان عدالت اداری برای افراد داخل کشور چند ماه است؟”، مهلت اعتراض به شورای عالی مالیاتی.

نمونه اعتراض به شورای عالی مالیاتی، مهلت اعتراض به برگه مطالبه ارزش افزوده، زمان توافق با رئیس اداره امور مالیاتی نمونه متن لایحه دفاعیه مالیاتی لایحه اعتراض به مالیات عملکرد، نمونه متن اعتراض به مالیات ارزش افزوده، مهلت اعتراض به برگ قطعی مالیات به دیوان عدالت اداری، نمونه لایحه اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی، نمونه نامه اعتراض به برگ تشخیص مالیات  عملکرد، نمونه نامه اعتراض به اداره مالیات، متن نامه اعتراض به مالیات، نمونه نامه اعتراض به مالیات.

نمونه اعتراض به برگ تشخیص مالیات اجاره املاک، نمونه اعتراض به مالیات حقوق، متن اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی، اعتراض به برگ قطعی مالیات، نامه درخواست مبانی تشخیص مالیات، اعتراض به مالیات خودرو، فرم اعتراض به هیات 216، مهلت اعتراض به رای بدوی مالیاتی، اعتراض به مالیات حقوق، متن اعتراض به مالیات خانه خالی، دستورالعمل دادرسی مالیاتی، “مدت اعتراض به آراء مالیاتی در دیوان عدالت اداری برای افراد داخل کشور چند ماه است”.

نمونه نامه به دفتر فنی سازمان امور مالیاتی، مهلت اعتراض در صورت ابلاغ برگ تشخیص موضوع ماده ۲۳۸ چند روز است، نمونه فرم اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی، مهلت اعتراض به برگ تشخیص مالیات چند روز می باشد؟، آیین دادرسی مالیاتی.

نمونه اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی، نامه اعتراض مالیاتی اعتراض به برگ تشخیص مالیات عملکرد مهلت اعتراض به برگ تشخیص مالیات مراحل اعتراض به برگ تشخیص مالیاتی، آیا پرداخت حقوق مطابق متن ماده 86 ق.م.م می باشد؟ شورای عالی مالیاتی چیست.

متن اعتراض مالیاتی مهلت اعتراض به رای هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی چند روز است؟ نمونه متن اعتراض به مالیات  دادرسی مالیات مهلت اعتراض به رای هیات بدوی مالیاتی آخرین بخشنامه رسیدگی به تراکنش های بانکی مهلت اعتراض به مالیات بر ارزش افزوده چند روز است.

مهلت اعتراض به مالیات بر درآمد چند روز است جرایم ماده ۱۶۹ دوره لایحه نویسی مالیاتی مهلت اعتراض به مالیات بر درامد نمونه نامه درخواست مبانی تشخیص مالیات. اعتراض به برگ قطعی مالیات ارزش افزوده لایحه مالیاتی چیست نمونه اعتراض به ماده 251 مکرر، دادرسی مالیاتی چیست؟

نحوه اعتراض به شورای عالی مالیاتی درخواست مبانی تشخیص مالیات، استعلام گواهی مالیاتی، نحوه اعتراض به مالیات قطعی شده، مهلت اعتراض به برگ تشخیص.

اگر سوالی در زمینه اعتراض به مالیات دارید می‌توانید از سرکار خانم حکیمه امینیان بپرسید و جواب آن را در همین صفحه دریافت کنید: